OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető


2018. április 5., csütörtök 12:29

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 5., csütörtök (OS) - A rákos daganatot a társadalomból is ki kell vágni! Önnek is joga van tudni, hogy a joggal való visszaélés útján magát kisebbségi támogatással hatalomba juttatott jelenlegi kormány, antidemokratikus uralmának megőrzésére készül! Véletlenül sem szólítja fel az ország választópolgárait, hogy minél többen menjenek el szavazni, mert a nagy részvétel a bukását okozhatná. A civilellenességéről egyre hírhedtebbé vált Fidesz csak a kisebbsége támogatásával tudná megőrizni a választók többsége feletti, azaz a többség akaratával ellentétes hatalmát. Ez ugyan a korábbi törvényhozói erejükkel való újabb arcátlan politikai visszaélés, de csak a kisebb bűneik közé tartozik.

    A kormánypárt mindennapi politikai eszköztárába illesztette az olyan köztörvényes bűncselekményeket is, mint a közösség elleni uszítás, a közveszéllyel fenyegetés, a rágalmazás, és mások becsületének csorbítása.

A miniszterelnök a Fidesz elnökeként csak a saját szavazóit szólítja fel a választáson való részvételre. A más pártot választókat a nemzet ellenségeinek, nemzetárulóknak próbálja beállítani azzal, hogy a gondolat- és választási szabadságot agyagba döngölve mindannyiukat (őket egymással is hazug módon összemosva) külső hatalom kiszolgálóinak, "sorosistának" nevezi.

Orbán: "A választás tétje, hogy bábkormány vagy független nemzeti kormány fogja vezetni Magyarországot."
Orbán szerint csak egy Fidesz kormány vezetné a nemzet érdekében Magyarországot, más kormány csak hazaáruló bábkormány lehetne.

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.