OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. április 21., szombat 09:14

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 21., szombat (OS) - Sikeres volt a digitális matematikaverseny

    A Klebelsberg Központ elkötelezett a szakmai innovációk támogatásában, a XXI. századi oktatási környezet megteremtésében. Annak érdekében indította el a MaTech versenyt is, hogy az okos eszközök nyújtotta módszertani lehetőségeket minél szélesebb körben terjessze, ötvözve az élményalapú tanulással. A tegnap lezárult versenyre több mint 500 csapat nevezett, és két online fordulót követően közülük került ki az a 12 csapat, amely megmérkőzött az értékes díjakért a döntőben. A verseny feladatainak kidolgozásában a Dunaújvárosi Egyetem munkatársai mellett az ország kilenc, tehetséggondozással magas szinten foglalkozó középiskolájának matematika szakos pedagógusai is részt vettek.

     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.