OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. április 25., szerda 16:07

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. április 25., szerda (OS) - Kroó Norbert akadémikus a KEP új alelnöke

    A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) kedden tartotta 3 évente esedékes tisztújító közgyűlését. Beszámolójában Czeglédi József KEP elnök összességében sikeresnek értékelte a KEP elmúlt 3 évi munkáját különös tekintettel az éves, rendszeres nagyrendezvényükre a Társadalmi Párbeszéd Fórumra. Ez hivatalosan is az évente megrendezésre kerülő Magyar Világtalálkozók kiemelt közéleti eseménye. Ezt közösen szervezik múlt év óta az Akadémián új stratégiai partnerükkel az Európa Mozgalom Magyar Tanácsával, amelynek elnökét Kroó Norbert akadémikust, az MTA v. alelnökét, nemzetközi hírű fizikust egyhangúlag a KEP új alelnökévé választották. Ugyancsak egyhangúlag erősítették meg tisztségében Czeglédi József KEP elnököt, az MTA Köztestület tagját, idegenforgalmi közgazdászt, 56-os szabadságharcost. A KEP Felügyelő Bizottság új elnöke Gendur András fiatal gazdasági szakértő lett, aki képesítését párizsi egyetemen szerezte. További inf.: www.kepcp.hu
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.