OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2018. május 2., szerda 11:46

A Magyar Energetikai Társaság közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 2., szerda (OS) -

    A rendezvény célja olyan interaktív szakmai fórum megvalósítása, amelyben az energetika hazai résztvevői - mérnökök, közgazdászok, jogászok, más energetikai területek és önkormányzatok, illetve a jövő szakemberei - cégeken és szervezeteken átívelő szakmai konzultációja valósul meg.
Az első kétórás részben az előadók és a felkért hozzászólók az energetikai ipar lehetőségeire, a hazai hozzáadott hazai érték teremtésére helyezik a hangsúlyt. Ennek résztémái: az Irinyi Terv és az Ipar 4.0 Stratégia adta lehetőségek az energetikai ipar számára, hogyan látják az energetikai vállalkozások a jövőt, vannak-e esélyei a KKV szektornak az energetika területén. Külön aktualitást ad a rendezvénynek az újonnan meghirdetett naperőművi program. Megvitatásra kerül, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak az energetikában a KKV szektor számára a K+F+I területén, a hazai hőszivattyú gyártás jövőbeli esélyeiről, továbbá az Ipar 4.0 Technológiai Központ (BME) lehetőségei.

     Kiadó: Magyar Energetikai Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.