OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. május 15., kedd 12:08

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. május 15., kedd (OS) - A DK is támogatja Győri Pétert Józsefvárosban

    A Demokratikus Koalíció - ahogy az országgyűlési választás előtt - most is azt képviseli, hogy mindenütt egy az egy ellen kell felvenni a versenyt a Fidesz jelöltjeivel. Ezért léptünk vissza a választás előtt 63 körzetben és ezért javasoltuk azt a józsefvárosi időközi polgármester-választással kapcsolatban is, hogy akár ellenzéki pártból jön, akár civil szervezetből, csak egy jelölt induljon a Fidesz jelöltjével szemben. A DK részt vett az elmúlt hetek tárgyalássorozatán, ahol a civilek és az ellenzéki pártok megállapodtak a józsefvárosi közös jelölt személyéről.

A Demokratikus Koalíció ezúttal hivatalosan bejelenti, hogy az elmúlt hetek egyeztetéseinek eredményeképp Győri Pétert támogatja a józsefvárosi időközi polgármester-választáson. Győri egy hiteles és független jelölt, akit helyben ismernek és elismernek. Alkalmas arra, hogy az ellenzék támogatásával a háta mögött legyőzze a Fideszt és bebizonyítsa: a Fidesznél nem csak az országot, hanem egy kerületet is csak jobban lehet vezetni.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.