2024. április 27. szombat

2018. május 15., kedd 12:08

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. május 15., kedd (OS) - A DK is támogatja Győri Pétert Józsefvárosban

A Demokratikus Koalíció - ahogy az országgyűlési választás előtt - most is azt képviseli, hogy mindenütt egy az egy ellen kell felvenni a versenyt a Fidesz jelöltjeivel. Ezért léptünk vissza a választás előtt 63 körzetben és ezért javasoltuk azt a józsefvárosi időközi polgármester-választással kapcsolatban is, hogy akár ellenzéki pártból jön, akár civil szervezetből, csak egy jelölt induljon a Fidesz jelöltjével szemben. A DK részt vett az elmúlt hetek tárgyalássorozatán, ahol a civilek és az ellenzéki pártok megállapodtak a józsefvárosi közös jelölt személyéről.

A Demokratikus Koalíció ezúttal hivatalosan bejelenti, hogy az elmúlt hetek egyeztetéseinek eredményeképp Győri Pétert támogatja a józsefvárosi időközi polgármester-választáson. Győri egy hiteles és független jelölt, akit helyben ismernek és elismernek. Alkalmas arra, hogy az ellenzék támogatásával a háta mögött legyőzze a Fideszt és bebizonyítsa: a Fidesznél nem csak az országot, hanem egy kerületet is csak jobban lehet vezetni.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője