OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. május 24., csütörtök 17:11

A HIT Gyülekezetének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. május 24., csütörtök (OS) - 7 napos Nyári Futball Tábort rendez az INTER Academy Szent Pál- Hungary, az FC Internazionale Milano 4 olasz edzőjével a budapesti Fradi centrumban.

    A Szent Pál Akadémia futball szakosztályának jelenleg nyolc utánpótlás korosztályú, és két felnőtt korosztályú, hivatalosan leigazolt játékosokkal rendelkező, csapata van.
Az utánpótlás korosztályban jelenleg összesen kb. 150 gyerekkel foglalkozunk Budapesten, de már Debrecenben, Pécsett, és Salgótarjánban is kezdetét veszi a munka, ahol összesen újabb 100 gyermek csatlakozik.
Csapataink évek óta részt vesznek a hazai Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett Bozsik tornákon, a Grassroots fesztiválokon, futsal tornákon- és bajnokságokon továbbá az egyesület kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi tornákon való részvételre is (pl. Ausztria, Szlovákia, Olaszország).
Az egyesület évente több játékost továbbít a nemzeti első osztályú clubok korosztályos utánpótlás csapataiba (pl. Újpest FC, Ferencváros TC, Budapest Honvéd SC, Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia).
Az egyesület az elmúlt két évtizedben folyamatosan, lépésről-lépésre tudott előrelépni. Az utánpótlás csapatai egy része kiemelt közép bajnokságig, felnőtt csapata pedig a BLSZ1 osztályig jutott. Az FC Internazionale Milano nemzetközi utánpótlás nevelésének kiterjesztését jelenti az a program, amely 2008-ban indult a világ több országában, így most Magyarországon is. Európában a Szent Pál Akadémia HSE az első, amely ebbe a szakmai programba bevonásra került.
     Kiadó: HIT Gyülekezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.