OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. május 25., péntek 18:01

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 25., péntek (OS) - Orbán Viktort sem a családok, sem a nők nem érdeklik, csak a hatalom

    Orbán legalább nyolc éve hangsúlyozza, hogy családbarát kormányzást folytat. Vajon hogyan tette ezt, ha csak most akar rá kidolgozni akciótervet? És vajon hogyan tette ezt, ha csak most akarja megkérdezni a nőket? Félő, hogy csak úgy, mint a korábbi összes nemzeti konzultációnál, azért költ el újra ötmilliárd forint közpénzt, hogy tovább építse adatbázisát, előkészítse a következő választások megnyerését elősegítő csalásokat. Ha ugyanis Orbán valóban kíváncsi lenne a gyermeknevelés és vállalás összes kérdésére, akkor először is a parlamenthez fordulna, az összes párthoz, hogy segítsenek neki ennek a pártokon túlnyúló problémának a megoldásában. A kormányfő azonban - ahogy ebből az egyszerű akcióból is kiderül - egyáltalán nem képviseli a háromharmadot, ennek említése csak üres szólam. Orbánt a hatalom érdekli, aktuálisan 2030-ig. Most úgy látja, ehhez a hatalomhoz a nőkön keresztül vezet az út. Csak ez fontos a számára, nem a család, nem a gyerek.  Csak egy fotó az óvodában.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.