OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. június 4., hétfő 13:00

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. június 4., hétfő (OS) - A Fidesz visszautasítja a holland kereszténydemokrata párt, a CDA hazugságait - Reagálás a holland CDA határozatára

    A Fidesz nevében Novák Katalin alelnök levélben reagált a holland Kereszténydemokrata Tömörülés, a CDA hétvégi határozatára. A Fidesz alelnöke levelében rámutat, hogy a CDA hazugságokat állít Magyarországról, a Fideszről és az alkotmánymódosításról.  Különösen fájdalmas, hogy testvérpártunk, kereszténydemokrata szövetségesünk határozatában egy sor valótlanság szerepel, ezért alappal feltételezzük, hogy mindez szándékos félrevezetés.  A Fidesz visszautasítja a CDA hazugságait és felszólítjuk a holland párt vezetését, hogy kérjen bocsánatot. Amíg ez nem történik meg, felfüggesztünk minden kapcsolatot a CDA-val és megvonjuk támogatásunkat a párt jelöltjeitől.
A levél teljes szövege elérhető az alábbi linken:
http://www.fidesz.hu/hirek/2018-06-04/a-fidesz-visszautasitja-a-holland-keresztenydemokrata-part-a-c

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.