2024. április 23. kedd

2018. június 4., hétfő 13:00

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. június 4., hétfő (OS) - A Fidesz visszautasítja a holland kereszténydemokrata párt, a CDA hazugságait - Reagálás a holland CDA határozatára

A Fidesz nevében Novák Katalin alelnök levélben reagált a holland Kereszténydemokrata Tömörülés, a CDA hétvégi határozatára. A Fidesz alelnöke levelében rámutat, hogy a CDA hazugságokat állít Magyarországról, a Fideszről és az alkotmánymódosításról.  Különösen fájdalmas, hogy testvérpártunk, kereszténydemokrata szövetségesünk határozatában egy sor valótlanság szerepel, ezért alappal feltételezzük, hogy mindez szándékos félrevezetés.  A Fidesz visszautasítja a CDA hazugságait és felszólítjuk a holland párt vezetését, hogy kérjen bocsánatot. Amíg ez nem történik meg, felfüggesztünk minden kapcsolatot a CDA-val és megvonjuk támogatásunkat a párt jelöltjeitől.
A levél teljes szövege elérhető az alábbi linken:

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz