OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. június 14., csütörtök 11:26

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. június 14., csütörtök (OS) - DK: Rogán hazudik vagy a TEK? - Pintér Sándortól várjuk a választ arra, hogy hova utazgatott tavaly Orbán!

    A magyarok a mai napig nem tudhatják, hogy hova és mennyiért utazott tavaly külföldre Orbán Viktor. A Népszava közérdekű adatigénylését a Miniszterelnöki Kabinetiroda azzal utasította el, hogy szerintük a TEK az adatkezelő, a TEK pedig azzal, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Rogán propagandaminisztériuma a DK írásbeli kérdésére sem adott érdemi választ, ahogy azt sem árulta el: ők hazudnak vagy a TEK?

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul Pintér Sándor belügyminiszterhez! Tudni akarjuk, hogy ki hazudik az ügyben, kinek kellene megmondania, hogy hova utazott tavaly a miniszterelnök! A DK szerint a magyaroknak joguk van tudni, hogy hova és mennyiért ment külföldre Orbán Viktor. A DK vagy azt várja a TEK-et is felügyelő Belügyminisztériumtól, hogy adja ki az adatokat, vagy azt, hogy Pintér Sándor mondja ki, hogy Rogán Antal minisztériuma hazudik!

Vadai Ágnes
alelnök, frakcióvezető-helyettes
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.