OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2018. július 30., hétfő 14:59

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. július 30., hétfő (OS) - Mi készül a Fidesz boszorkánykonyhájában 2019-re?

    Rengeteg a találgatás arról, hogy vajon új szabályokat alkot-e a kormánypárt a jövő évi önkormányzati választásokra. A Fidesz még nem nyilatkozott az ügyben. Az előző önkormányzati választások alkalmával, 2014-ben - csupán néhány hónappal a választások előtt - teljesen átírták a Fővárosi Közgyűlés tagjainak megválasztására vonatkozó szabályozást. A választóknak joguk van tudni, hogy mi vár rájuk, éppen ezért a Jobbik követeli, hogy a Fidesz árulja el, készül-e ismét fenekestül felforgatni a választási rendszert az önkormányzati választások előtt. Kövér László kiszivárgott szavait sokan ismerik: "Az a jó, ha az ellenzék nem rúg labdába."

Eddig valahányszor a Fidesz a választási rendszert módosította, mindig a saját hatalmának megtartása érdekében tette. Éppen ezért kijelenthetjük, hogy a kormánypárt részéről a fair play-nek nagyjából annyi esélye van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán.

A Jobbik egyenes, mellébeszéléstől mentes választ követel: Mi készül a Fidesz boszorkánykonyhájában 2019-re?

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.