OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. augusztus 18., szombat 16:38

A Fidelitas közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 18., szombat (OS) - Védjük meg a magyar gazdákat! A Fidelitas kiáll a gazdálkodó családok és fiatal gazdák mellett!

    Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország újra olyan ország, ahol aki dolgozni akar, meg is tud élni. A Kárpát-medence kiemelkedő mezőgazdasági adottságú országaként hazánkban a földművelésből élni életpálya és komoly perspektíva azon fiatalok számára is, akik a földben és az állattartásban látják jövőjüket.

Amikor a feldolgozók, saját profitjuk növelése érdekében arra kényszerítik a gazdálkodó családokat, hogy önköltségi ár alatt adják el terményeiket, azzal meglopják és zsarolják a gazdákat, ami ellen a kormányzatnak és minden magyar embernek együtt kell felemelni a szavát, ha szükséges, lépéseket tenni.

Készen állunk, hogy mindenben támogassuk a fiatal gazdákat és gazdálkodó családokat, hogy méltó áron tudják értékesíteni terményeiket, termékeiket.

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.