OS Országos Sajtószolgálat
2023. november 28. kedd
Ismertető


2018. szeptember 26., szerda 13:38

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 26., szerda (OS) - KEP Ifjúsági Tagozat rendezvénye Révész Máriusz kormánybiztos előadásával

    Több, mint 100 fő vett részt a KEP Ifjúsági Tagozata rendezvényén a BGE KVI Karán. Ez kettős célt tűzött ki: bemutatni az ország turizmus stratégáját, az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosság munkáját és azokat a lehetőségeket, amelyeket a KEP Ifjúsági Tagozata kínál a 14-30 év közötti fiataloknak. Az első részben Révész Máriusz az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, a Fidesz országgyűlési képviselője ismertette a kislétszámú szervezetük munkáját, eredményeit, jövőbeni terveit. A színes előadást követően érdekes kérdéseket tettek fel a jelenlévők, amelyekre mindenre kiterjedő választ kaptak. A második részben Dr. Czeglédi József KEP elnök röviden beszélt a KEP célkitűzéseiről, alapszabályáról, aktuális feladatairól. Vasvári József klubigazgató adott áttekintést a KEP és az Ifjúsági Tagozat eddigi tevékenységéről, majd a BGE két oktatója, Antalóczy Györgyné és Bártfai Endre mondta el azokat a lehetőségeket, melyeket az Ifjúsági Tagozat kínál a fiataloknak, többek között kapcsolati tőke "építése", kutatási és szakdolgozati témák kidolgozása, gazdag szakmai programok, közéleti tapasztalatok szerzése, Közép-Európa jobb megismerésének elősegítése. A rendezvény levezető elnöke, Dr. Szalók Csilla KEP alelnök, a BGE KVIK Turizmus és Vendéglátás Intézet vezetője volt. További információk: www.kepcp.hu honlapon.
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.