OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 7. kedd
Ismertető


2018. szeptember 27., csütörtök 17:24

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 27., csütörtök (OS) - 2018. szeptember 27-én a lengyel közszolgálati médiaszolgáltató varsói központjába látogatott az MTVA M5 kulturális csatornájának igazgatója Siklósi Beatrix, akit a lengyel TVP Kultura csatorna igazgatója Barbara Schabowska látott vendégül.

        A két csatornaigazgató találkozásának elsődleges célja az volt, hogy lehetséges műsorcseréről és élő bejelentkezésekről egyeztessenek a lengyel függetlenség visszaszerzésének 100. évfordulója alkalmából, amelyet 2018. november 11-én ünnepelnek és amivel a Közmédia kulturális csatornája is kiemelten foglalkozik majd.
     "Lengyelország és Magyarország kapcsolata nem csak egy történelmi emlék, hanem egy nagyon is élő kulturális és társadalmi viszony, amit ápolni és fejleszteni kell" - mondta Siklósi Beatrix a találkozó után. "Azon fogunk dolgozni Barbara Schabowska csatornaigazgató asszonnyal és a lengyel TVP munkatársaival, hogy a két nemzet rendkívül gazdag kulturális örökségét meg tudjuk mutatni az otthoni tévénézőknek is, hogy tanulni és épülni tudjunk egymás kultúrájából".

     Kiadó: MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.