OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. október 13., szombat 16:05

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. október 13., szombat (OS) - Alább olvashatják a Jobbik mai, encsi sajtótájékoztatójának anyagát: Az encsi lincselés az utolsó csepp a pohárban

    Encs cigánytelepén kis híján meglincseltek egy asszonyt, akinek a kocsija elé kiszaladt egy felügyelet nélkül hagyott gyermek az utcára. Borsodban 12 év után megismétlődhetett volna az olaszliszkai tragédia, ami pontosan mutatja mi mindent értek el az aktuális kormányok, de jellemzően az Orbán-kormány a cigánytelepek és a bűnözés felszámolása terén – mondta Jakab Péter.
A Jobbik országgyűlési képviselője encsi sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a Fidesznek nem érdeke felszámolni a cigánytelepeket és felzárkóztatni a cigányságot. A Fidesznek láthatóan az a célja, hogy a jelenlegi helyzet fennmaradjon, hiszen így tud a felzárkóztatásra hivatkozva milliárdokat ellopni, és így tud egy egyre népesebb, egyre züllöttebb, egyre olcsóbban megvásárolható szavazóbázist megtartani magának.
A fideszes kormányt az sem érdekli, ha a cigánytelepek lakói bestiális módon tombolnak, törnek, zúznak, vagy épp meglincselik a magyarokat. Az állam, a hatóságok kivonultak a telepekről, magukra hagyták az ott élő tisztességes, adófizető embereket, nyugdíjasokat, dolgozókat a bűnözőkkel szemben.
A politikus szerint az encsi lincselés felkiáltójel kell hogy legyen Orbánék számára: itt az idő, visszafoglalni a bűnözők által uralt településeket, településrészeket.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.