OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. október 29., hétfő 10:58

A Doktoranduszok Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. október 29., hétfő (OS) - Tisztújítás a Doktoranduszok Országos Szövetségében

    Október 26-án tartotta tisztújító Küldöttgyűlését a Doktoranduszok Országos Szövetsége, amelynek házigazdája a Kaposvári Egyetem volt. A Küldöttgyűlés egyhangúlag újraválasztotta Szabó Pétert, a Pannon Egyetem  doktorjelöltjét a szervezet elnökének.
A DOSz elnökségi tagjai lettek továbbá: Molnár Dánielt (DE) elnökhelyettesnek, Pató Viktóriát (NKE) nemzetközi ügyekért felelős, míg Pónusz Róbertet (PTE) intézményi DÖK-ök fejlesztéséért felelős alelnöknek választották.
Elnökségi tagok lettek: Csonka Diána (ELTE) tudományos, Szabó Imre Szilárd (PTE) jogi ügyekért felelős, Tóth Zoltán (BME) innovációért és ipari kapcsolatokért, Liska Fanny (PE) kommunikációért felelős vezető tisztségviselőként.
Szabó Péter bemutatta csapatának kinevezett tagjait is: Nemes Lászlót (ELTE) ifjúságügyért és minőségbiztosításért, dr. Szabó Csabát (NKE) tudományos osztályokért felelős elnöki megbízottakat, illetve Pausits Pétert (ÓE) mint gazdasági igazgatót.
A Küldöttgyűlés megválasztotta a Felügyelő Bizottság tagjait is dr. Szabó Linda Zsófia (SZIE), Berki Gábor (NKE) és Körösparti Péter (DE) személyében. Etikai Bizottsági tagok lettek: dr. Horváth Orsolya (PTE), Juhász János (ME), Kacsala László (KE).
A Küldöttgyűlés levezető elnöki feladatat Dr. Szabó Katalin, a Tanácsadói Testület tagja, a SZIE adjunktusa látta el. Köszöntőbeszédet mondott dr. Gál András Levente, a DOSz alapító elnöke, Hegedűs Zoltán a NIT elnöke, és Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke.
     Kiadó: Doktoranduszok Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.