OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. november 5., hétfő 19:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. november 5., hétfő (OS) - Botkáék azonnali hatállyal adják ki a VIP-parkolóbérletek listáját!

    A Szegedi Fidesz továbbra is nyomatékosan követeli, hogy a Városháza azonnali hatállyal adja ki a VIP-parkolóbérletek listáját! Derüljön végre fény arra, hogy milyen sameszok, haverok, titkárnők, sógorok, komák és barátok parkolását fizették a szegediek. Elég volt a sunnyogásból és a titkolózásból! Lássuk végre a teljes listát!

Több mint egy hónapja ítélte börtönbüntetésre a gyulai járásbíróság Botka László polgármester három bizalmasát és közvetlen munkatársát, Mózes Ervin címzetes főjegyzőt, Solymos László alpolgármestert és Kalmár Gábor kabinetfőnököt.

Az elítéltek 307 esetben ingyenes városi parkolóbérleteket adtak olyanoknak is, akiknek semmi közük nem volt a városi intézményekhez és településünk önkormányzatához, tehát nem voltak képviselők, és nem láttak el közfeladatot.

Ennek ellenére Szegedet továbbra is Botka László börtönválogatottja vezeti. Ez szégyen! Ezért a Szegedi Fidesz újból felszólítja a városháza elítéltjeit, hogy mondjanak le, vagy ha erre nem hajlandók, Botka László azonnal bocsássa el őket.

Emellett a Szegedi Fidesz felszólítja a Városházát, hogy azonnali hatállyal hozza nyilvánosságra a teljes VIP-listát. A szegedieknek joguk van tudni, mely szocialista rokonok kaptak parkolóbérleteket!

Fidesz szegedi alapszervezete
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.