OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. november 22., csütörtök 15:40

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. november 22., csütörtök (OS) - DK: A kormány ismét a nehéz sorsú embereken akarja megspórolni mások luxusfizetéseit

    Semjén Zsolt olyan módosítást nyújtott be az adószabályokhoz, ami lehetővé tenné a focisták számára, hogy évi akár 500 millió forintos fizetésig csak a fizetéseiknek a 15 százalékát kelljen leadózni.
A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy Orbánék félmilliárdos fizetéshez is adókedvezményt biztosítanának a focistáknak, miközben más munkavállalóknak még a túlóráikat sem hajlandóak kifizetni.
A DK szerint botrányos, hogy miközben nap mint nap jelennek meg az Orbán-csomag újabb megszorításai, addig félmilliárdos fizetésekhez biztosít a kormány adókedvezményt.

Rónai Sándor
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.