OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. november 27., kedd 17:20

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. november 27., kedd (OS) - Továbbra sem fontos a Fidesznek a határvédelem

    A mai napon a Fidesz-KDNP ismét leszavazta a Jobbik javaslatát, miszerint a határt önálló határőrséggel kellene megvédeni. Az elmúlt hónapokban láthattuk, hogy a Fidesz boldog-boldogtalant beenged hazánk területére, legyen az afgán erőszakoló, vagy macedón körözött bűnöző. Egyértelmű, hogy a határőrség megnehezítené a Fidesz-KDNP migránspolitikáját, rontaná az üzletet, sőt a kormány diplomata embercsempészei is nehézségekbe ütköznének a határon.
A Jobbik továbbra is követeli, hogy a kormány a százmilliárdos hazug propaganda helyett védje meg Magyarország határait, állítsa fel újra a határőrséget és ne tegye az országot terroristák és bűnözők paradicsomává.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.