OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 11. szombat
Ismertető


2018. november 28., szerda 11:32

Németh Szilárd közleménye
    Budapest, 2018. november 28., szerda (OS) - "A 2018. november hó 27. napján a 168ora.hu internetes oldalon megjelent közlemény, melyben sajnálkozásomat fejeztem ki az Eötvös Károly Közpolitikai Nonprofit Kft. jó hírnév védelméhez fűződő személyiségi jogának megsértéséért, és elnézést kértem az Eötvös Károly Közpolitikai Nonprofit Kft.-től és Majtényi Lászlótól, tévesen állította az alábbiakat: "Az ügynek azonban akkor lesz vége, ha a Fővárosi Törvényszék végzése alapján a politikus megfizeti az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet részére - a jó hírnév védelméhez fűződő személyiségi jogának megsértése miatt - a megállapított 350 000 forint sérelemdíjat, valamint összesen 102 000 forint perköltséget." ,

        A bíróság által előírt kötelezettségemnek maradéktalanul eleget tettem, s a 350.000,-Ft sérelemdíjat, a 30.000,-Ft elsőfokú és 72.000,-Ft másodfokú perköltséget a felperes számlájára a közlemény megjelenését megelőzően, korábban átutaltam.
     Németh Szilárd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.