OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 23. csütörtök
Ismertető


2018. december 5., szerda 13:30

A Törökország Integrációjáért Kulturális Egyesület (TIKE) közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - A múlt héten Isztambul két, egymással összefüggő nemzetközi konferenciának adott otthont a mediációval kapcsolatban. Az egyik konferencia témája a konfliktusok jelenlegi helyzete, illetve az Iszlám Együttműködési Szervezet (OIC) tagjainak mediációs képességeinek felmérése volt.

        Az emberiséggel szembeni kihívások felemésztik az emberiség elért eredményeit és lehetőségeit. Melyik oldal fog győzedelmeskedni? A válasz attól függ, hogyan nézünk szembe a kihívásokkal, beleértve, hogy mi emberek, hogyan tudunk együtt dolgozni a pozitív végeredményért. Az viszont világos: amíg nem vagyunk kezdeményezőek, vállalkozószelleműek és humanitáriusak, addig a rossz fog győzedelmeskedni. A "majd meglátjuk mi lesz" hozzáállás már nem tartható. A lehetséges eljárások a mediációtól a terroristákkal szembeni tényleges erővel való fellépésig terjednek.

     Kiadó: Törökország Integrációjáért Kulturális Egyesület  (TIKE)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.