OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2018. december 8., szombat 16:57

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. december 8., szombat (OS) - Mikulások kocognak a Csodalámpa Alapítványért

        A legvidámabb karácsonyi hangulatú kocogás érkezik ismét Budapest belvárosába a hét utolsó napján. Már 15. alkalommal vágnak neki a fürdőruhára vetkőzött Mikulások a fagynak és a hónak a főváros utcáin, hogy mosolyt és segítséget hozzanak a súlyosan beteg csodalámpás gyerekeknek! Az éneklő, kacagó, tornázó Mikulások jótékony célja a jókedv, a vidámság, a mosolyok és fényképezőgépek előcsalogatásán túl az idén a beteg gyerekek álmait megvalósító, szintén 15 éves Csodalámpa Alapítvány munkájának népszerűsítése és egy kisgyerek kívánságának teljesítése lesz, amihez a résztvevők a nevezésükkel, valamint további adományokkal járulnak hozzá.
     A 2003-tól működő nonprofit szervezet életet veszélyeztető betegségben szenvedő, 3-18 év közötti gyermekek egy-egy kérését teljesíti országszerte. Az évente több száz megvalósult álom között van hinta, kerékpár, néhány gyermek szeretne hőlégballonon utazni, tűzoltókkal együtt menteni, filmforgatást megnézni vagy példaképeikkel, hírességekkel találkozni. Az eddig teljesített 3500 kívánság fényképes beszámolója a www.csodalampa.hu oldalon olvasható. A gyerekeknek a sokszor elérhetetlen álmuk valóra váltásával olyan élményben lehet részük, amelyből erőt meríthetnek a gyógyulásukhoz. Mindenki, aki az alapítvány tevékenységét akár sportolásával, akár eseményszervezésével vagy egyéb támogatásával segíti, az Csodabogárrá válik és felkerül a csodabogarak.com oldal Csodabogár térképére.


     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.