OS Országos Sajtószolgálat
2019. június 24. hétfő
Ismertető


2018. december 10., hétfő 15:23

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 10., hétfő (OS) -

    A Continental 2018. január 30- án jelentette be, hogy Magyarországot választotta a mesterséges intelligencia központjának helyszíneként. A kompetencia központ kialakítása a tervek szerint halad, azon célkitűzés részeként, hogy segítse a Continental technológia vállalatot az autonóm közlekedéshez szükséges megoldások fejlesztésében.
Budapestet azért választották a központ kialakítására, mert adott volt egy aktív autóipari környezet, több egyetem és kutatóközpont, valamint számos mesterséges intelligenciával foglalkozó specialista. Ez év májusában a cég megnyitotta a legújabb egységüket a gépi tanulásban jártas szakemberek, big data mérnökök, beágyazott rendszermérnökök és alkalmazás mérnökök előtt.

Budapest, 2018. december 10.


     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.