OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2018. december 20., csütörtök 14:07

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 20., csütörtök (OS) - Az Ételt az Életért Alapítvány több mint 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szociális ellátásban.

        Az itt dolgozó Krisna-hívők és önkéntesek tudják, hogy a több ezer forint értékű élelmiszercsomag mellett a szeretettel főzött meleg étel és a jó szó az, amire a legnagyobb szüksége van a rászorulóknak, és ez az, ami legtöbbjük életéből hiányzik. Számukra a biztonságérzet visszaadása, a törődés kifejezése, egy mosoly, egy támogató mozdulat, a fokozott odafigyelés teszi különlegessé a Karácsonyt.
     A Krisna-hívők idén ezért egy különleges akcióval szeretnék felhívni a figyelmet a gondoskodás erejére. A Karácsonyi Szeretetlakoma során az alapítvány egy “Szeretetfa" nevet viselő karácsonyfát is állít a Blaha Lujza téren. Az elnevezés onnan ered, hogy a szeretet erejével díszítik fel, vagyis a rászorulóknak szóló szívből jövő üzenetekkel dekorálják ki. A kedves üzeneteket az Ételt az Életért és a Magyarországi Krisna-tudatú hívők Közössége facebook oldalán küldhetik el.

www.krisna.hu
www.karitativ.hu
www.eteltazeletert.hu
facebook.com/etelosztas

     Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.