OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. január 15., kedd 14:39

A Miniszterelnökség közleménye
    Budapest, 2019. január 15., kedd (OS) - Még hat napig lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

    A kormány kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra. Ezt a célt támogatja a kormány által 2011-ben alapított, 2018-ban megújított Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram is. A programra az eddigi évekhez hasonlóan ismét nagy érdeklődés mutatkozik.
Az ösztöndíjprogram keretében egy 10 hónapos szakmai gyakorlatra nyílik lehetőség, melyből 7 hónap a belföldi és 3 hónap a külföldi ösztöndíj szakasz, így a résztvevők külföldön is szakmai tapasztalatot szerezhetnek. A program teljes időtartama alatt a résztvevők szakmai fejlődését színvonalas, magyar és idegen nyelvű képzések, valamint mentorok is segítik. A belföldi programszakasz során az ösztöndíj összege havi nettó 250 ezer forint.
A programra még hat napig, 2019. január 21-ig (hétfő) lehet jelentkezni a www.mkop.hu oldalon.
Az ösztöndíjprogrammal kapcsolatos további részletek, hírek és aktualitások a program weboldalán (www.mkop.hu), vagy Facebook-oldalán (www.facebook.com/magyarkozigazgatasiosztondijprogram) tekinthetők meg.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.