OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. január 17., csütörtök 09:21

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. január 17., csütörtök (OS) - A magyar kormány folyamatosan szabotálja az éghajlatváltozás elleni fellépést

        Az LMP felszólítja a magyar kormányt, hogy súlyának megfelelően kezelje a klímaváltozás kérdését. Ez a 21. század legnagyobb kihívása, ami csak széleskörű, közös fellépéssel kezelhető. Első lépésként írásbeli kérdéssel fordulunk az illetékes miniszterhez a késlekedés okáról és kikérjük az energia- és klímatervet. Az LMP saját energia- és klímatervet is készít, amely megmutatja, hogy van reális, tiszta és megújuló energiára építő, fenntartható energiapolitika.
     Az LMP célja, hogy a 2019-es Európai Parlamenti választás után olyan többség legyen az EP-ben, amely kiáll azokért a szigorú és reális klímacélokért, és azok teljesítéséért amelyekkel megmenthető lesz a bolygónk.

Ungár Péter
országgyűlési képviselő (LMP)


     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.