OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. január 23., szerda 14:33

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OS) - Ennyit érnek a fideszesek szemében a budapesti munkavállalók?!

        A Fővárosi Közgyűlés a mai ülésén tárgyalta volna azt a valamennyi ellenzéki párt részéről közösen benyújtott előterjesztést, amely azt írta volna elő a fővárosi cégek és alvállalkozóik számára, hogy ne alkalmazzák a rabszolgatörvény néven hírhedtté vált jogszabályt.
Egy másik - Jobbik által benyújtott - előterjesztés pedig a 2010-ben meghatározott fővárosi bérpolitikai irányelveken módosított volna oly módon, hogy felemeli az adható fizetés felső határát a két legalsó bérsávban dolgozó személyek számára. Közéjük tartoznak a nem vezető beosztású, speciális szaktudással rendelkező beosztott munkavállalók, valamint a legalacsonyabb szintű vezetők.
     A szokásos fideszes arroganciát és a munkavállalók érdekeinek semmibevételét bizonyította a narancsos többség azzal, hogy még csak napirendre venni sem volt hajlandó a fent említett előterjesztéseket.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.