OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2019. január 24., csütörtök 11:04

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. január 24., csütörtök (OS) - Benkő hazudott és lebukott

    A Honvédkórház sürgősségi centrumának korábbi vezetője is megerősítette, hogy az intézményben az ellátás katasztrofális állapotban van és tavaly nyáron az összeomlás határán volt. Benkő miniszter ezt bőszen tagadta, bebizonyítva a főnökének, hogy egykori katonaként a vigyázz! és pihenj! parancsszavak után már a hazudj! parancsot is fenntartások nélkül végrehajtja.

Egy emberről már tudunk, aki a kórházi minimumfeltételek hiánya miatt veszítette el az életét, de most, hogy kiderült, a miniszter hazudik, felmerül a kérdés: hány ember volt életveszélyben és hány ember halhatott meg a kialakult válsághelyzet miatt?

Benkő Tibor katonaként még a magyarok védelmére esküdött fel, miniszterként viszont elkásleresedett, és a legkiszolgáltatottabb embereket, a kórházba került betegeket hagyja cserben.

Miniszter Úr! Hátra arc, leléphet!

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, frakcióvezető-helyettes

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.