OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2019. január 25., péntek 13:52

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. január 25., péntek (OS) - A szocialisták tönkretették az egészségügyet – Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára

    Azok a szocialisták beszélnek, akik folyamatosan elvették az egészségügytől a pénzeket, hagyták leépülni a betegellátást, nem gondoskodtak a dolgozók utánpótlásáról, valamint bezárták az egészségügyi szakképző iskolákat, kiszámíthatatlanná tették az egészségügyi életpályát, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták a dolgozókat, utcára tettek több ezer ápolót és háziorvos nélkül hagytak több száz települést. A Fidesz 2010 óta pótolja az egészségügytől korábban elvett pénzeket, gondoskodik az ápolók, orvosok utánpótlásáról és emeli a bérüket.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.