OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2019. január 26., szombat 11:19

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. január 26., szombat (OS) - A baloldal nem segítette az otthonteremtést és most is eltörölné a csok-ot

    A Fidesszel szemben a baloldal nem segítette a családok otthonteremtését és most is eltörölné a csokot. Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk idején megszüntették az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat. Eltörölték az otthonteremtési adókedvezményeket és az államilag támogatott lakáscélú kölcsönöket is.
Ezzel sokaktól teljesen elvették az esélyt az önálló lakás vásárlására. Kormányzati támogatás hiányában kockázatos devizahitelbe kényszerítették a családokat, és ezzel több mint egymillió család otthonát és megélhetését sodorták veszélybe.
Az ellenzék az elmúlt években sem támogatta az otthonteremtést segítő intézkedéseket. Nem támogatták a csok bevezetését, a csökkentett lakásáfát és az otthonteremtési program költségvetési támogatását sem.
Ma biztonságos, kiszámítható és államilag támogatott az otthonteremtés. A csok és a kedvezményes kamattámogatású kölcsön egyre több család otthonteremtéséhez járul hozzá.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.