OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. február 4., hétfő 12:06

Az Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért közleménye
    Budapest, 2019. február 4., hétfő (OS) - 200 kérdés, 200 válasz: átfogó tudásbázis készült az emlőrákról. A Rákgyógyítás.hu nonprofit betegtájékoztató portál közérthetően, részletesen kidolgozott cikkekben csaknem minden olyan kérdésre egy helyen válaszol az emlőrákról, ami egy betegben vagy a családtagokban a mellrák diagnózisának pillanatától felmerülhet. Az összefoglaló a legújabb onkológiai, sebészeti, sugárterápiás gyakorlatot is közérthetően ismerteti.

    – A sikeres kezelésekhez nélkülözhetetlen a betegek felvilágosult és tudatos részvétele a gyógyításban, ezt szolgálja a www.rakgyogyitas.hu portál kezdeményezése – fogalmaz prof. dr. Bodoky György, a nonprofit honlapot működtető Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány vezetője. A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (www.mkot.hu) szakmai partnerségével működő hirdetésmentes betegtájékoztató oldal 2006 óta segíti az érintett családokat, évente több mint 1 millió látogatást regisztrálnak.

– A Rákellenes Világnapra időzítve 100 új cikket publikáltunk az emlődaganatokról, ezt február végéig folyamatosan további 100 új cikk követi, így a hónap végére összeáll egy 200 cikkből álló tudásbázis. Az összeállítás a legtöbb kérdésre választ ad, ami egy emlődaganattal szembesült betegben a betegút bármelyik fázisában felmerülhet – tájékoztat B. Papp László, a www.rakgyogyitas.hu főszerkesztője.

Az emlőrákról szóló tudástár a www.rakgyogyitas.hu/emlorak200 címen érhető el.

     Kiadó: Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.