OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 22. kedd
Ismertető


2019. február 25., hétfő 18:06

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. február 25., hétfő (OS) - Dr. Latorcai Csaba Kecskeméten emlékezett meg a kommunizmus áldozatairól

    A kommunizmus áldozatainak vértanúsága volt a záloga annak, hogy Hazánk immár csaknem harminc esztendeje, szabadságban élhet. A jövőnket ugyanakkor nagyban befolyásolja a májusi Európai Parlamenti választás kimenetele. A választások tétje az, hogy Magyarország megmaradjon magyarnak, Európa európainak – zárta beszédét az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára, Dr. Latorcai Csaba.

Az Országgyűlés a Millennium évében hozott határozatot arról, hogy minden esztendő február 25. napja, Kovács Bélának, a Kisgazdapárt főtitkárának, országgyűlési képviselőnek a szovjet kommunisták által 1947-ben ezen a napon történt elrablására emlékezve, a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja.
    
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.