OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. március 19., kedd 18:16

A Down Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. március 19., kedd (OS) - Márciusban, a Down-szindróma világnapján ünnepelhetjük két budapesti vendéglátóhely frissen kiérdemelt ValueAble védjegyének átadását a Down Alapítvány szervezésében.

    ValueAble Díjátadó a Down Alapítvány szervezésében.

Márciusban, a Down-szindróma világnapján ünnepelhetjük két budapesti vendéglátóhely frissen kiérdemelt ValueAble védjegyének átadását a Down Alapítvány szervezésében. Mindkét étterem személyzete az elmúlt évben értelmi fogyatékos személyekkel bővült, sikeresen megvalósítva a ValueAble nemzetközi hálózat munkahelyi inklúzióra vonatkozó elvárásait. A ValueAble védjegy a hálózathoz csatlakozó vendéglátóipari munkáltatók társadalmi felelősségvállalását fémjelzi. A ValueAble projekt hazai szakmai képviselője a Down Alapítvány, amely az ünnepség keretében sajtótájékoztatót is tart.
A világnap alkalmából a Down Alapítvány ügyfelei számára is szervez egy rendezvényt, melyről részletesebben a honlapon lehet tájékozódni.
Bővebb információk:
ValueAble díjátadó: http://www.downalapitvany.hu/node/1654
Down világnapi rendezvény: http://www.downalapitvany.hu/node/1653

     Kiadó: Down Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.