OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. március 25., hétfő 12:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. március 25., hétfő (OS) - DK: Az európai magyarok tiltakoznak a nyílt választási csalás ellen!

    Sajtóinformációk szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egy választókerületében legalább 10 ezer olyan, Ukrajnából betelepült magyar állampolgár szerepel a névjegyzékben, akik bizonyíthatóan nem élnek az általuk bejelentett címen. Jándon még olyan utcában is vannak bejelentkezve, ahol egyébként egyetlen ház sem áll.
Korábban bemutattuk, hogyan működik az ukrán nyugdíjbiznisz.
A magyarországi lakcímre bejelentkezett ukránok, akik soha nem éltek, dolgoztak és adóztak Magyarországon, akár havi 300 ezer forintos nyugdíjért és állampolgárságért cserébe a Fideszre szavaznak.

A Demokratikus Koalíció szerint az ukrán nyugdíjmigráció nem magától működik. A valódi hazafiak felhívják a figyelmet, ehhez tömeges állampolgársági, költségvetési és választási csalást kell végrehajtani. A DK szerint már rég le lehetett volna zárni ezt az ügyet, ha a helyi fideszes politikusok, polgármesterek, és országgyűlési képviselők nem lennének érdekeltek ennek a szervezésében. Az európai magyarok tűrhetetlennek tartják a nyílt, hatalom által támogatott csalást!

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.