OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. március 26., kedd 09:29

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. március 26., kedd (OS) - A fájdalmas menstruáció nem normális. Egy új műtéti technológia, ami gyorsíthatja a mélyen infiltráló, bélérintettségű endometriózisban szenvedők felépülését, és minimalizálhatja a műtéti szövődményeket, és egy biomarker-kutatás, amely az endometriózis korai felismerését szolgálja: az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány idén is díjmentes rendezvénnyel készül a nemzetközi Endometriózis Világnap alkalmából. A legnevesebb hazai szakembereket tömörítő budapesti programon a felsorolt témákon kívül a mindfulness stresszkezelő módszerrel ismerkedhetnek meg az érdeklőők, az előadások közötti szünetben pedig Pataki Zitával is lesz lehetőség beszélgetni

    2019 márciusa – mint oly sok éve minden március – világszerte az endometriózis jegyében telik. Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány, egyetlen magyarországi hivatalos civil szervezetként elkötelezett az betegséggel küzdő nők támogatása iránt. Orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal, intézményekkel, szervezetekkel és alternatív terápiával foglalkozó szakértőkkel karöltve nyújt segítséget az érintett nők számára. Az alapítvány egész márciusban Endometriózis Világnapokat szervez az ország több nagyvárosában, mely programsorozat záróakkordja a 2019. március 30-án Budapestre szervezett nagyszabású rendezvény. Az esemény fővédnöke dr. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár, házigazdája pedig Pataki Zita, endometriózisban érintett műsorvezető.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2317868988493577/

     Kiadó: "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.