OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. március 28., csütörtök 11:16

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. március 28., csütörtök (OS) - DK: Az európai magyarok elítélik a felháborító kivételezést - Ingyen szerezhettek jachtvezetői-engedélyt az agrárminisztériumi fejesek

    Sajtóhírek szerint nem sokkal az után, hogy a köztisztviselői létszámcsökkentésre hivatkozva több kishajózási vizsgaközpontot bezárt a kormány, több agrárminisztériumban dolgozó vezetőről derült ki, hogy ingyen szerezhettek kishajó-vezetői tanfolyamot és a vizsgadíjukat is közpénzből állták.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító az a nem is titkolt felsőbbrendűség, amit volt- és jelenlegi fideszes államtitkárok és más vezetők megengednek maguknak. Mi, európai magyarok nem gondoljuk, hogy a fideszes nagyurak luxushobbiját az adófizetők pénzéből kellene állnunk; a valódi hazafiak pedig nem adják meg a fideszes kiskirályoknak azt az örömöt, hogy lopott pénzből szerzett jogosítvánnyal villoghassanak a lopott pénzből rendezett NER-bulikban, a lopott pénzből vett jachtok fedélzetén.

Rónai Sándor
szóvivő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.