OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2019. április 16., kedd 21:52

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. április 16., kedd (OS) - Végjáték: kijutni a tojásból - Elérkezett a végjáték! A Nébih "Túlélő tojások" című élő streamje a végkifejlethez közeledik, vagyis hamarosan várható a kiscsibék kikelése. A keltetőbe tett nyolc tojásból hét eljutott fejlődésének abba a szakaszába, amikor egy napon belül megkezdi a kikelést. A tojás héjának feltörése, és a tojásból való kijutás folyamata akár 4-5 órán át is eltarthat, és sajnos nincs garancia, hogy valamennyi csibe sikerrel jár.

    A "Túlélő Tojások" szereplőinek születését ezen a linken lehet élőben figyelni: http://bit.ly/2OtWH39-stream
A keltetés napi krónikáját itt olvashatják az érdeklődők: http://szabadagazdi.hu/2019/03/27/tulelo-tojasok/
A program célja, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára, többek között – közeledve az ünnepekhez – arra, hogy senki ne ajándékozzon élő állatot. Az akciót rendkívüli érdeklődés övezi: a keltetés elindulása óta már csaknem 21 ezren kattintottak az élő streamre és ezernél is több komment született az élő csevegés során.
A végjáték elkezdődött, élet van születőben! Kérünk mindenkit, drukkoljon a csibéknek, hogy sikerüljön feltörniük a héjat, és kijutni a tojásból!
     Kiadó: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.