OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. április 17., szerda 17:00

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OS) - A szocialisták pusztítása után van mit beavatkozni az egészségügybe – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták kormányzása és pusztítása után bizony van mit beavatkozni az egészségügybe, mert az összeomlás szélére juttatták a betegellátást. Kormányzásuk alatt 600 milliárdot vettek el az egészségügytől, eladósították, leépítették a kórházakat. Csökkentették az orvosok, ápolók számát, nem gondoskodtak utánpótlásukról és megalázóan alacsony béréért dolgoztatták őket. A szocialisták azt sem szavazták meg, hogy ma több mint 600 milliárddal többet tudjunk az egészségügyre költeni, mint ők tették 2010 előtt.
A Fidesz folyamatosan pótolja az ágazattól korábban elvett pénzeket, országszerte fejleszti a kórházakat és rendelőket, béremelést indított az orvosoknak és az ápolóknak. Az ápolók 2022-re átlagosan két és félszeresét fogják keresni annak, mint 2016 előtt.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.