OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. április 22., hétfő 18:04

A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. április 22., hétfő (OS) - A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület közleménye a Srí Lanka-i terrortámadás kapcsán

        A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület elítéli a Srí Lanka-i terrortámadást, amely ünneplő keresztényeket és turistákat célzott aljas módon, és amely több száz, különböző nemzetiségű és vallású áldozatot ölt és sebesített meg, különös kegyetlenséget mutatva.
     Szeretnénk továbbá kifejezni együttérzésünket az áldozatok és családtagjaik részére, illetve szolidaritásunkat a Srí Lana-i nép felé. A sérülteknek mielőbbi felépülést kívánunk, és reméljük, hogy a felelősök megfelelő büntetésben részesülnek.

     Kiadó: Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.