OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. április 25., csütörtök 11:31

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. április 25., csütörtök (OS) - KEP Ifjúsági Tagozat rendezvénye a BGE KVI Karán

    2019. április 18-án tartotta újabb rendezvényét az Alkotmány utcában a KEP Ifjúsági Tagozata. Több mint 100 hallgató és a KEP elnöke, klubigazgatója, az Ifjúsági Tagozat koordinátora is jelen volt. A rendezvény kettős célt tűzött ki: bemutatni a Magyar Turisztikai Ügynökség által létrehozott országmárka koncepcióját, valamint a KEP Ifjúsági Tagozat munkáját. Az első részben a Graphasel Design Stúdió képviseletében Drozsnyik Dávid és Ördögh László mutatták be a megjelenteknek az országmárka kreatív koncepcióját és az ahhoz kapcsolódó kampányfilmet, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából dolgoztak ki. A koncepciót az MTÜ által felkért szakmai zsűri egy nyílt, többkörös pályázat során választotta ki. (A film linkje: https://www.youtube.com/watch?v=j7q0Y_JZMrg). A második részben Dr. Czeglédi József KEP elnök röviden beszélt a KEP célkitűzéseiről, majd Vasvári József klubigazgató úr adott áttekintést a KEP és az Ifjúsági Tagozat eddigi tevékenységéről, ismertette azokat a lehetőségeket, melyeket az Ifjúsági Tagozat kínál az egyetemi hallgatóknak, fiataloknak. További inf.: www.kepcp.hu


     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.