OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 24. péntek
Ismertető


2019. április 27., szombat 10:16

A Kontúr Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. április 27., szombat (OS) - A kiállítás igyekszik lebontani a köréjük emelt falakat; bizonyítja, hogy előítéleteknek nincs helyük, mert a Hős utcai gyerekek éppolyan vágyakkal, álmokkal rendelkeznek, éppúgy kötnek barátságokat, ragaszkodnak a családjukhoz és a lakóhelyükhöz, mint bármelyik másik fiatal, akkor is, ha az életüket hol sokkolóan kézzelfoghatóan, hol rejtettebben távolról sem átlagos tapasztalatok, az otthonuk elvesztésének veszélye, erőszak, kirekesztettség és az intézményesült magukra hagyottság szövi át.

        "Nézem a képeket és a gyerekek segítenek megértenem, hogy együtt vagyunk. Hogy együtt kell lennünk. Hogy ugyanolyanok vagyunk. Egyetlen különbség van. Az, hogy a Hős utcában hősök laknak." – fogalmazott a tárlatot megnyitó Csoszó Gabriella, fotóművész.
     A mindössze két hétig megtekinthető kiállítást gazdag programok kísérik, a Massolit Books & Caféban. Részletes program: https://www.facebook.com/events/412719669542213/
    
     Kiadó: Kontúr Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.