OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 11. szombat
Ismertető


2019. május 13., hétfő 10:41

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége közleménye
    Budapest, 2019. május 13., hétfő (OS) - "Van segítség a bajban!" Magyarországon a lelki elsősegély telefonszolgálatok a nap 24 órájában várják a 116-123-as, ingyenesen hívható telefonszámon a különböző problémák, konfliktushelyzetek, nehéz életesemények, pszichés terhelések kapcsán, valamint a krízishelyzetekben telefonáló hívókat.

        Az 1997 óta minden év májusában megrendezésre kerülő "Telefonos Nap" célja az önkénteseink szakmai továbbképzésén túl, felhívni a figyelmet arra, hogy "Beszélgessünk egymással – hiszen mindannyiunk élete megér egy telefonhívást!"
     A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2019. évi "Telefonos Nap" rendezvényeinek idén Rákóczifalva ad otthont. A szakmai találkozó címe: "Improvizáció problémákra".
     A program során olyan problémakörökben kerül sor önkénteseink továbbképzésére, szakmai tapasztalatainak kicserélésére, melyek nap mint nap előfordulnak a segélyhívások során:
- Gyász, veszteségek
- Párkapcsolati problémák
- Szenvedélybetegségek
     A témák rendhagyó módon, improvizációs technikákkal, saját élmény alapján kerülnek feldolgozásra.
     A részletes meghívó honlapunkon megtalálható: www.sos116-123.hu
     Tel: Dudás Erika +36 30 4882159
     A LESZ továbbra is várja azokat a segítő szakma iránt elhivatottságot érző embereket, akik speciális szakmai képzést követően vehetnek részt az önkéntes segítő, életmentő munkában.

     Kiadó: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.