OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. május 16., csütörtök 15:38

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye
    Budapest, 2019. május 16., csütörtök (OS) - Ünnepélyes épületátadás Miskolcon. Az objektum korszerű elhelyezési feltételeket biztosít a Miskolcon és térségében szolgálatot teljesítő készenléti rendőröknek.

    Dr. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár 2019. május 16-án ünnepélyes keretek között átadta a Készenléti Rendőrség létszámának 3000 fővel történő bővítése kapcsán megvalósult, a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály III. XXI. Határvadász Bevetési Osztály és a Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály VI. Bűnüldözési Osztály (Miskolc) állományának elhelyezésül szolgáló új épületet.

Az épületben találhatóak irodák, fegyverszobák, raktárak, teakonyhák, elsősegélyszoba, egy közel 100 m2-es kondicionálóterem, és az állomány pihenését szolgáló 113 – egyenként mintegy 18-20 m2 hasznos alapterületű – körlet. Minden körlet minikonyhával felszerelt és vizesblokkal rendelkezik.

Az objektumban helyet kapott egy olyan kihallgató szoba is, amely az új büntetőeljárásról szóló törvény előírásaira figyelemmel távmeghallgató helyiségként is működik majd. A bűnüldözési osztály részére kialakított épületrész teljes mértékben megfelel a minősített adat védelmére vonatkozó jogszabályi feltételeknek.

     Kiadó: Országos Rendőr-főkapitányság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.