OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2019. május 22., szerda 14:34

A Magyar Liberális Párt közleménye (8. rész)
    Budapest, 2019. május 22., szerda (OS) - Szabadai Viktor: Csak Sermer Ádám hozhat valódi változást Budapesten

    Mikor Sermer Ádámmal jeleztük, hogy ez az egész működés nekünk így nem elfogadható, azzal vágtak vissza, hogy ha nem állunk be a sorba, akkor majd megint számolhatunk azzal, hogy mi leszünk “az ellenzéki oldal árulói".
Meggyőződésem, hogy ennek politikának nincs szüksége árulókra, ez saját magát árulja el folyamatosan.
Na, ebben biztosan nem veszünk részt többet.

Az a tény már korábban napvilágot látott, hogy a Liberálisok a XV. kerületben a demokratikus ellenzéki összefogás részeseként indulnak. Vannak-e még olyan kerületek, ahol elképzelhető a közös indulás a többi ellenzéki párttal, illetve melyek azok a kerületek az V. kerületen kívül, ahol minden bizonnyal önállóan méretik meg magukat a Magyar Liberális Párt jelöltjei?

A XV. kerület vezetőivel, korábban Hajdu Lászlóval és most Németh Angélával is nagyon jó együttműködést alakított ki Matlák Gábor és Vékás Sándor, a helyi képviselő-testület két liberális tagja. Ezen a jó együttműködésen nem szeretnénk változtatni, továbbra is azon dolgozunk, hogy ősztől Németh Angéla polgármesterként folytathassa kitűnő munkáját. Az ő személye a garancia arra, hogy az elmúlt években tapasztalt emberséges, lelkiismeretes, elkötelezett lokálpatrióta szemlélet uralja a kerület vezetését.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.