OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. május 24., péntek 15:09

Az Agrárminisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. május 24., péntek (OS) - A természet aktív védelmére buzdítanak az állami erdőgazdaságok

    Az állami erdőgazdaságok az elmúlt 8 évben országszerte 44 új kilátót, 30 erdei szálláshelyet, 14 látogatóközpontot és 13 erdei iskolát létesítettek, közel 150 létesítményt pedig felújítottak. Mindeközben az ország legnagyobb ökoturisztikai infrastruktúráját kezelik, amit több ezer tanösvény, pihenőhely, tűzrakóhely, erdei sportpálya és játszótér alkot. Ezzel jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar erdőterület a leglátogatottabb belföldi turisztikai célpontok közé számít, ismeretterjesztő és szemléletformáló tevékenységükkel pedig a természet aktív védelmére, a természeti erőforrásokkal való fenntartható gazdálkodásra buzdítanak.
     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.