OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető


2019. június 16., vasárnap 11:51

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. június 16., vasárnap (OS) - NYÍLT LEVÉL 2. rész. LAKHATÁST MINDENKINEK! AZ ÖNKORMÁNYZATOKAT KÁRTALANÍTOTTÁK! A LAKÓKAT NEM! A devizahitel károsultak nevében felszólítjuk a város vezetői székéért induló jelölteket, hogy vegyék figyelembe, és intézkedjenek azok érdekében, akiket a bankok megtévesztettek és becsaptak.

    A mi adónkból is került kifizetésre az önkormányzatok devizahitele, ezért elvárjuk, hogy az önkormányzat érezze a felelősségét. Biztosítson a devizahitel károsultaknak megfizethető lakhatást, ha kell szociális alapon. Mi nem akartunk rászorulók lenni, minket megtévesztettek a bankok. Ne hárítsák el a problémát azzal, hogy az önkormányzatok nem felelősek a bankok tevékenységéért. A város lakóiért felelősek.

A jelenlegi vezetőktől nem várhatunk segítséget, a magyarázatokkal, meg az üres ígéretekkel odáig jutottunk, hogy elveszítettük az otthonunkat. Ígéretek mindig voltak, minket már annyiszor "megmentettek", hogy nem maradt tető a családunk, gyermekeink és szüleink feje felett.

Tettek kellenek!  Várjuk megtisztelő válaszukat, hogy milyen konkrét lépésekkel kívánnak segíteni a devizahitelek miatt kilakoltatott és végrehajtott családokon.

Kapcsolat: hitelesmozgalom@gmail.com

     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.