OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. június 18., kedd 12:00

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye
    Budapest, 2019. június 18., kedd (OS) - Szintet lépett a rendőrségi elektronikus ügyintézés, megkezdte éles üzemét az új ugyintezes.police.hu portál. Ezzel új szolgáltatásokkal bővült és egyben egyszerűsödött is a rendőrségi ügyek online intézése.

    A rendőrség az elektronikus ügyintézést korábban ÁNYK űrlapok benyújtásának támogatásával és e-Papír szolgáltatás segítségével biztosította. Az ugyintezes.police.hu webcímen publikált új portálon azonban már  bővülnek és egyben egyszerűsödnek is az elektronikus ügyintézési lehetőségek az új formátumú inNOVA űrlapok által. A szolgáltatásokat magánszemélyek és céges ügyfelek egyaránt igénybe vehetik, a fejlesztéseknek köszönhetően csökken a lehetőségeiket korlátozó bürokrácia, időt és utazási költséget spórolhatnak meg. Intézhetik meglévő hivatalos ügyeiket, illetve igény esetén új ügyet is indíthatnak. Önmaguk azonosítása minden esetben szükséges, ezt a meglévő Ügyfélkapus vagy Cégkapus belépési adataikkal tehetik meg. Új ügy indításakor két felület közül is választhatnak: a honlap fejlécéből kattintva egy letisztult, egyszerű felületen haladhatnak végig, míg a menürendszerből böngészve elérhetőek az űrlapokhoz tartozó részletes tájékoztató dokumentumok is. Folyamatban lévő beadványaikat könnyen nyomon követhetik, a státuszváltozásokról értesítéseket is kapnak. Az eljárások során felmerülő fizetési kötelezettségeiknek is eleget tehetnek a honlap felületén, bankkártyás fizetéssel, ezzel ügyeiket teljes egészében online intézhetik.
A teljes közlemény a police.hu-n érhető el.
    
     Kiadó: Országos Rendőr-főkapitányság

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.