OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. június 26., szerda 17:11

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2019. június 26., szerda (OS) - Válasz Schmuck Erzsébet kereszténydemokrata képviselőknek írt nyílt levelére

    A teremtésvédelem minden keresztény ember számára lelkiismereti kérdés. Erre a Szentírás idevonatkozó parancsa szólít fel, amit így értelmezhetünk: Legyetek jó gazdái a világnak!
Belső elkötelezettségünk és nem pártpolitikai célok miatt tartjuk fontosnak a teremtésvédelmet. A környezet megóvása nem lehet sem kampánytéma sem a pánikkeltés eszköze. Tapasztaljuk a túltermelés és túlfogyasztás káros hatásait, de meggyőződésünk, hogy megvalósítható az egyensúly a gazdaság működtetése és a természet megóvása között.
Magyarország nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a környezetvédelemmel kapcsolatos nemzetközi szerződésekben rögzített vállalásait teljesítse. Fontosnak tartjuk, hogy ezt a törekvést minden magyar képviselő támogassa.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.