OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 6. csütörtök
Ismertető


2019. június 26., szerda 20:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. június 26., szerda (OS) - DK: A szabad, európai Budapest felkészült a győzelemre

    A budapestiek ma közös ellenzéki főpolgármester-jelöltet választottak. Nagyszerű dolgot tettek. Megértették, hogy Orbán-Tarlós rendszerével szemben csak közösen érhetünk el sikert. Az előválasztás megszervezte az európai, szabad fővárosban hívő szavazókat. Felkészítette őket arra, hogy októberben együttes erővel utat nyissanak egy új Főváros felé. Köszönjük mindenkinek, aki ebben szervezőként, aktivistaként, támogatóként, szavazóként részt vett. Gratulálunk Karácsony Gergelynek és biztosítjuk arról, hogy az előválasztási eredményt elfogadva őt tekintjük az ellenzék egyetlen közös jelöltjének.

Köszönjük Kálmán Olgának, hogy bátor személyes és közéleti döntést hozva nem csak valóságos tétet adott a választásnak, hanem megmutatta a versengés értékét, értelmét és nagyszerű helytállással bizonyította, hogy van értelme a politikai szerepvállalásnak.

A verseny lezárult, holnaptól egy közös dolgunk van: felkészülni arra, hogy Budapestnek új főpolgármestere és új közgyűlési többsége legyen és küzdelmünkkel példát mutatni Magyarország valamennyi városának és településének.


Gyurcsány Ferenc
elnök
Demokratikus Koalíció
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.