OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. július 9., kedd 13:28

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. július 9., kedd (OS) - Meghosszabbítják a fideszes szellem vasútját

    Orbán Viktor úgy döntött, hogy meghosszabbítja a felcsúti kisvasútját Lovasberényig és Bicskéig. A következő lépés talán az lesz, hogy a Fidesz szellemvasútját egészen a miniszterelnök budapesti házáig is elviszik, hogy a saját vonatán érkezhessen meg a saját felcsúti stadionjába. Más úgy se látogatja vagy használja egyiket sem.

Mindent elmond Orbán Viktorról az, hogy képes milliárdokat áldozni egy senkit sem érdeklő, veszteséges kisvasútra, miközben a kórházak műtőjében 38 fokos hőség tombol amiatt, mert nem kapnak pénzt a klímákra.

Lenne egy javaslatunk: a kisvasútra szánt közpénzt fordítsák a kórházak klimatizálására, Orbán hobbiját pedig a NER mágnásai, üzleti alapon, saját zsebükből finanszírozzák.  
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.