OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. július 19., péntek 11:34

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. július 19., péntek (OS) - A kozmetikázott statisztikák már nem képesek elfedni az egészségügy válságát

    A KSH ugyanúgy bűvészkedik a számokkal az egészségügyi szakemberhiánnyal kapcsolatban, mint az átlagkeresetek esetén. A fideszes statisztikusok szerint a bérek magasak, a munkaerőhiány alacsony, azaz valóság egyáltalán nem számít nekik, csak az a lényeg, hogy Orbán Viktornak tetsző számok jelenjenek meg.

Ne hazudják azt, hogy alacsony a munkaerőhiány az egészségügyben, amikor már ott tartunk, hogy a nyári szabadságok miatt kórházi osztályokat kell bezárni, mert nincs elég szakember!

Ne nézzék hülyének az embereket, hiszen a kórházakba, rendelőkbe belépve mindenki tapasztalja, hogy nincs elég orvos és ápoló, ugyanakkor a várólisták egyre hosszabbak!

Ne tagadják tovább a valóságot, hiszen mindenki látja, hogy a sürgősségi ellátás már annyira az összeomlás szélén van, hogy rengeteg helyen ügyeletes orvost sem lehet találni!

A folyamatos hazudozás helyett ideje lenne színt vallani és szembenézni a valósággal! Azt az eszement rombolást ugyanis, amit az elmúlt 9 évben műveltek az egészségügyben már semmilyen kozmetikázott statisztika nem képes elfedni.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.